Kransekagehjerter med frysetørret solbær 20
Opskrift på de fineste, små kransekagehjerter med frysetørret solbær. De smukke kransekagehjerter egner sig perfekt til en kagebuffet til både bryllup og konfirmation, men er også særdeles velegnet til at imponere på valentinsdag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 150 g Sukker
- 40 g Æggehvider
- Frysetørret solbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland marcipan og sukker sammen, og tilsæt derefter æggehviderne. Bland det hele godt sammen til en ensartet masse.
-
Rul massen ud til et rektangel på ca. 1 cm i tykkelsen. Atik hjerter i en ønsket størrelse ud af den udrullede dej, og læg dem derefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag hjerterne i ovnen med varmluft ved 220°C i ca. 8-10 min.
-
Når stykkerne er kølet helt af, dyppes bunden i den tempererede hvide chokolade. Før chokoladen tørrer, drysses de frysetørrede solbær på, så de sætter sig fast oven på hjerterne.
Tip
Opbevares bedst køligt eller på frost i en lufttæt beholder.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.