Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
4 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Chokolader til Valentinsdag 20

Opskriften på chokolader til Valentinsdag er en opskrift, der giver et vildt godt resultat. Du får sammenlagt 20 stk. skønne valentinschokolader, når du har fulgt opskriften til vejs ende. Du kan vælge at bruge Odense Mørk chokolade i stedet for Odense overtræk og så anbefaler vi, at du gennemgår guiden om temperering af chokolader, så dine chokolader får en flot og blank overflade.

Se flere tips og tricks om fyldte chokolader her:

https://www.odense-marcipan.dk/tips-og-tricks/hjemmelavede-fyldte-chokolader

 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Tag en almindelig isterningbakke eller chokoladeform. Puds først bakken indvendig med vat, så den bliver glat, ellers slipper chokoladen ikke.
  2. Smelt mørk overtræk over vandbad. Kom overtrækken ned i formen og vent ca. 5 minutter til den er stivnet i kanten. Vend formen på hovedet så det overskydende overtræk flyder fra. Med bagsiden af en kniv skrabes overtrækken forsigtigt, så felterne bliver synlige. Vent yderligere 5 minutter til overtrækken er helt hærdet igennem.
  3. Sprøjt derefter dessertmassen ned i felterne ca. ½ cm fra kanten. Fyld den op med mørk overtræk. Skrab atter med bagsiden af en kniv det overskydende chokolade væk, således at felterne bliver synlige igen.
  4. Stil isterningebakken i køleskab i 3 timer. Tag bakken ud og vrid forsigtigt formen fra side til side, så chokoladestykkerne falder ud.

Tip

Tips til fyld:

1: 200 g Original ODENSE Marcipan røres op med 1 spsk. sirup og 2 spsk. boysenbær.

2: 200 g ODENSE Blød Nougat og 50 g smør røres blødt over vandbad og kommes i med ske.

3: 200 g Original ODENSE Marcipan og ½ dl Baileys æltes sammen og kommes i med ske.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften