Hindbærkager med marcipanhjerter 8
Opskriften på hindbærkage med marcipanhjerter er en opskrift, der passer perfekt som dessert til Valentinsdag. Resultatet vil med sikkerhed imponere din udkårne, og så smager den himmelsk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 1 pk Lagkagebund (3 stk.)
-
Marcipanhjerter
- Frugtfarve (rød)
- Flormelis
-
Fyld
- 125 g Hindbær
- Flormelis
- 250 g Mascarpone
- 1,50 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Udstik lagkagebundene i hjerter med en udstiksform, lav 16 i alt på ca. 8 cm. Overtræk halvdelen med smeltet hvid chokolade.
-
Bland marcipanen med rød frugtfarve og lidt flormelis og del den i 8. Tril 8 lange tynde pølser og form dem til hjerter. Læg hjerterne oven på chokoladen inden den er helt stivnet.
-
Rør hindbær og revet marcipan sammen med en elpisker eller i en foodprocessor. Tilsæt marcarpone og rør det godt sammen. Smag til med flormelis. Kom fløden i og pisk til cremen er tyk og luftig. Fordel cremen på resten af hjertebundene og læg chokolademarcipanhjerterne som låg.