Kransekagehjerter 8
Opskriften på kransekagehjerter passer perfekt til valentinsdag. Kagerne sikrer, at din udkårne bliver imponeret. I opskriften på kransekagehjerter indgår mørk chokolade, der bruges som pynt, hvilket giver et flot og lækkert resultat. Kransekagehjerterne kan yderligere pyntes med krymmel, drys eller støv.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- Flormelis
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Kransekagemassen sprøjtes ud i hjerteforme på en bageplade med bagepapir.
-
Dyp fingrene i lidt vand og form og glat hjerterne i den ønskede form. Træk f.eks. hjertespidsen lidt til den ene side, så der skabes et flot og moderne hjerte.
-
Drys hjerterne med flormelis og bag dem på bagepapir med to bageplader under ved 200°C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
-
Pynt: De afkølede hjerter pensles i bunden med smeltet mørk chokolade.