Romantisk marcipan sushi 2
Her har du en anderledes og sjov opskrift på en romantisk dessert til Valentinsdag. Anretningen minder om sushi, som du kender den, men består udelukkende af friske jordbær, skøn marcipan og dejlig smeltet chokolade. Hvis du ønsker mere 'dyppelse', så kan du med fordel både smelte mørk, lys og hvid chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 2 personer
- 1 bakke Jordbær (friske)
- 1 bakke Blåbær (friske)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær jordbærrene i kvarte stykker. Derefter rulles marcipanen til en lige aflang pølse. Del den op i 10 stykker, som derefter deles igen i 2, således du har 20 mindre stykker marcipan. Hvert stykke rulles til en kugle, hvorefter de formes som dråber med håndfladerne. Sæt 2 dråber sammen og form dem som et hjerte.
-
Chokoladen hakkes med en kniv. 1 liter vand bringes i kog, gryden tages af og en skål sættes i. Smelt 2/3 af chokoladen heri. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbaddet, og den sidste 1/3 chokolade tilsættes under omrøring.
-
Den smeltede chokolade hældes op i en lille skål og anrettes sammen med jordbær, blåbær, marcipanhjerter og japanske spisepinde.