Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Festkransekager med rabarbercreme 16

Her har du en opskrift på små, fine kransekagestykker lagt sammen med en lækker rabarbercreme med mascarpone. Kransekagerne har et flot og dekorative udtryk, der passer perfekt til receptioner og kagebuffeter.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bring rabarber, sukker og vanilje i kog i en gryde, og kog kraftigt til væden er næsten halvt fordampet, og rabarberne er møre. Justér evt. farven med lidt rød frugtfarve.
  2. Hak chokoladen, og smelt den i den varme kompot. Afkøl rabarbercremen helt.
  3. Sæt 32 små kransekagetoppe på en bageplade med bagepapir, og tryk dem en anelse flade. Bag kransekagerne ved 180°C i ca. 8 minutter, og sæt dem til afkøling.
  4. Pisk rabarbercremen luftig med mascarpone, og kom den i en sprøjtepose. Sprøjt cremen ud på halvdelen af kransekagerne, og læg de andre oven på. Opbevar kagerne på køl indtil servering.

Tip

Holdbarhed op til 5 dage på køl. Kransekagebundene (uden creme) kan opbevares op til 2 måneder på frost.

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften