Festkransekager med rabarbercreme 16
Her har du en opskrift på små, fine kransekagestykker lagt sammen med en lækker rabarbercreme med mascarpone. Kransekagerne har et flot og dekorative udtryk, der passer perfekt til receptioner og kagebuffeter.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 125 g Rabarber
- 75 g Sukker
- Kornene fra en kvart Vaniljestang
- Rød Frugtfarve
- 125 g Mascarpone
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bring rabarber, sukker og vanilje i kog i en gryde, og kog kraftigt til væden er næsten halvt fordampet, og rabarberne er møre. Justér evt. farven med lidt rød frugtfarve.
-
Hak chokoladen, og smelt den i den varme kompot. Afkøl rabarbercremen helt.
-
Sæt 32 små kransekagetoppe på en bageplade med bagepapir, og tryk dem en anelse flade. Bag kransekagerne ved 180°C i ca. 8 minutter, og sæt dem til afkøling.
-
Pisk rabarbercremen luftig med mascarpone, og kom den i en sprøjtepose. Sprøjt cremen ud på halvdelen af kransekagerne, og læg de andre oven på. Opbevar kagerne på køl indtil servering.
Tip
Holdbarhed op til 5 dage på køl. Kransekagebundene (uden creme) kan opbevares op til 2 måneder på frost.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.