Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

2 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Chokoladecupcakes med pebermynteknas 15

Giv dig i kast med denne opskrift på chokoladecupcakes toppet med lækker chokoladefrosting og pebermynteknas. En favorit blandt både børn og voksne.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Cupcake: Hak chokoladen og smelt chokolade, smør og sukker i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt revet marcipan og mel og fyld dejen i en sprøjtepose. Fordel dejen i 14-16 muffinsforme. Bag kagerne ved 180°C, varmluft i ca. 20 minutter. Køl kagerne af.
  2. Frosting: Pisk flødeost, vanilje og chokolade sammen og tilsæt flormelis lidt ad gangen, mens du fortsat pisker. Pisk glasuren i mindst 5-6 minutter. Kom glasuren i en sprøjtepose og sprøjt den på de afkølede kager, eller smør glasuren på med en palet. Pynt med knuste pebermyntebolcher.

Tip

Du kan lave både kager og frosting klar dagen i forvejen. Lad kagerne stå i et køligt køkken og sæt frostingen i køleskab. Saml dine cupcakes lige inden servering.

Produkter i opskriften