Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Små skovbær cupcakes 24

Imponer dine gæster med denne opskrift på små, lækre cupcakes med skovbær og marcipan. De færdigbagte cupcakes toppes med en skøn creme med mascarpone, skovbær og hvid chokolade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æg og sukker skummende og luftigt. Tilsæt revet marcipan, og pisk dejen igennem.
  2. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Bland med smeltet smør og 75 g mosede bær.
  3. Fordel dejen i muffinsforme, og bag kagerne ved 175°C i ca. 15 minutter. Afkøl på en rist.
  4. Hak chokoladen fint, og smelt halvdelen over vandbad. Tag skålen af varmen, og rør resten af chokoladen i.
  5. Rør til det er smeltet, og rør dernæst sammen med mascarpone, flormelis og 50 g mosede bær.
  6. Sæt cremen koldt, til den er fast. Rør den igennem, og kom den i en sprøjtepose.
  7. Sprøjt cremen i små toppe ud på kagerne. Sæt dem koldt indtil servering.

Tip

Laves store muffins i stedet for minimuffins, bliver der 12 stk., og de skal bage 10 minutter længere.

Produkter i opskriften