Små skovbær cupcakes 24
Imponer dine gæster med denne opskrift på små, lækre cupcakes med skovbær og marcipan. De færdigbagte cupcakes toppes med en skøn creme med mascarpone, skovbær og hvid chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 3 Æg (store)
- 225 g Sukker
- 3 dl Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 150 g Smør (smeltet)
- 75 g + 50 g Bær (blandede, mosede)
- 125 g Mascarpone
- 100 g Flormelis
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æg og sukker skummende og luftigt. Tilsæt revet marcipan, og pisk dejen igennem.
-
Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Bland med smeltet smør og 75 g mosede bær.
-
Fordel dejen i muffinsforme, og bag kagerne ved 175°C i ca. 15 minutter. Afkøl på en rist.
-
Hak chokoladen fint, og smelt halvdelen over vandbad. Tag skålen af varmen, og rør resten af chokoladen i.
-
Rør til det er smeltet, og rør dernæst sammen med mascarpone, flormelis og 50 g mosede bær.
-
Sæt cremen koldt, til den er fast. Rør den igennem, og kom den i en sprøjtepose.
-
Sprøjt cremen i små toppe ud på kagerne. Sæt dem koldt indtil servering.
Tip
Laves store muffins i stedet for minimuffins, bliver der 12 stk., og de skal bage 10 minutter længere.