Smukke skovbærmuffins 24
Prøv denne opskrift på både lækre og smukke skovbærmuffins. De skønne muffins er bagt på en dej af marcipan og skovbær, der giver en skøn smagskombination. Perfekt til en sommerdag på terrassen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
-
Marcipanbund
- 400 g Sukker
- 300 g Æg (ca. 5 stk.)
- 200 g Hvedemel
-
Skovbærkage-top
- 250 g Bær (blandede)
- 75 g Sukker
- 50 g Smør i tern
- 0,25 tsk Kanel (stødt)
- 0,25 tsk Vaniljesukker
- 75 g Hvedemel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Riv marcipan i en skål, og bland med sukker. Tilsæt æg lidt efter lidt, rør massen sammen, og tilsæt hvedemel.
-
Del marcipanmassen ud i 24 silikonemuffinsforme.
-
Tag en ny skål, og bland alle ingredienserne til skovbærkagetoppen til en klumpet masse. Fordel massen på toppen af de ubagte marcipanmuffins. Bag kagerne ved 180° C i 30-35 minutter.
Tip
Gem ca. 100 g af marcipanen. Skær den i små tern og bland dem i dejen, inden den kommes i formene.
Find flere muffins og cupcakes opskrifter lige her.