Bagte blåbærfristelser 15
Prøv vores opskrift på skønne, lækre muffins med blåbær og marcipan. Disse muffins er ikke kun en lækker snack til den søde tand, men de er også glutenfri, hvilket gør dem velegnede til mange kostbehov. Nyd dem friske, eller pak dem som en overraskelse i madpakken!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 3 Æg
- 1 dl Sukker
- 3 spsk Majsstivelse
- 200 g Blåbær (evt. fra frost)
- 0,50 Vaniljestang eller 1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk revet marcipan, æg, sukker, vanilje og majsstivelse/Maizena til en tyk, hvid masse.
-
Vend let blåbærrene i marcipanmassen, og fordel dejen i smurte muffinsforme. Bag ved 220°C i 12-14 minutter.
Tip
Anvender du frosne bær, er det vigtigt, at al væsken er sigtet fra de optøede bær, før de bruges. De fleste af sæsonens frugter kan anvendes i opskriften.
Se flere opskrifter på muffins og cupcakes.