Chokolademuffins med kokos og lakridskonfekt 18
Prøv vores opskrift på lækre chokolademuffins toppet med kokosfrosting. Kagerne er perfekte til fødselsdag og fest. Køb minilakridskonfekt til pynt, eller skær almindelig konfekt ud i små størrelser.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 4,50 dl Hvedemel
- 1 dl Kakao
- 2 tsk Bagepulver
- 0,50 tsk Salt
- 200 g Smør
- 3 dl Sukker
- 2 Æg
- 2 dl Sødmælk
- 30 g Kokosmel
- Evt. Smør til formen
-
Frosting og pynt
- 0,50 dl Piskefløde
- 0,50 dl Kokosmælk
- 7 dl Flormelis
- Lakridskonfekt til pynt
- Evt. Kokosmel til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland mel, kakao, bagepulver og salt i en skål. Smelt smørret over svag varme, tag det af varmen og pisk sukker og æg luftigt. Rør smør og mælk i æggemassen, kom kokos i og sigt til sidst melblandingen i. Vend det hele med hakket chokolade.
-
Kom massen i muffinforme og bag dem ved 180˚C i 17-20 minutter, til de er gennembagte. Afkøl dem inden du pynter dem.
-
Pisk fløde og kokosmælk sammen. Pisk flormelis i til frostingen er tyk og glat. Sæt frostingen i køleskab indtil brug.
-
Pynt kagerne med frosting, kokosmel og stykker af lakridskonfekt.
Tip
Du kan lave både kager og frosting dagen i forvejen, og samle dem inden servering.
Hvis du kan lide en tykkere frosting, kan du komme mere flormelis i.