Minimuffins med hindbær og marcipan 25
Bag nemt og hurtigt de fineste minimuffins med hindbær og marcipan. Hver lille muffin gemmer på et saftigt hindbær indeni, mens et friskt bær på toppen fuldender smagen. Kombinationen af syrlige hindbær og sød marcipan gør dem til en uimodståelig lille godbid. Den lille størrelse gør dem oplagte til receptioner, studenterfester eller som en del af et indbydende kagebord til konfirmationen
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 100 g Smør (smeltet)
- 125 g Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- 2 Æg
- 175 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
- 25 Hindbær
-
Pynt
- Evt Perlesukker eller hasselnøddeflager
- 25 Hindbær (friske)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør smeltet smør, sukker, revet marcipan og vaniljesukker sammen, så massen bliver blød og cremet.
- Pisk æggene i et ad gangen, og pisk mindst 2 minutter for hvert æg.
- Rør mel, bagepulver og mælk i dejen lidt ad gangen.
- Fordel dejen i 25 mini muffinforme.
- Placér et hindbær midt i dejen i hver af formene.
- Drys evt. med perlesukker eller hasselnøddeflager, og bag kagerne ved 200°C i ca. 15 minutter.
- Afkøl kagerne på en rist.
- Lige før servering kan hver minimuffin pyntes med et frisk hindbær på toppen.
Tip
Frosne hindbær kan sagtens bruges til at blive bagt ind i disse muffins, men vi anbefaler friske til pynt.