Marcipanmuffins 25
Denne opskrift på marcipanmuffins er hurtig og let at lave. Marcipandejen kaldes også mazarin, og kan bruges som base til andre muffins, hvor du f.eks. tilføjer bær eller chokolade i dejen. Opskriften er frysevenlig, så du kan bage en stor portion og tage op efter behov. Du kan læse vores instruktioner herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 125 g Sukker
- 2 Æg
- 100 g Smør (smeltet)
- 175 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
-
Pynt
- Perlesukker eller hasselnøddeflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk æg og sukker luftig, og tilsæt smeltet og afkølet smør.
- Bland mel, bagepulver og mælk i dejen lidt ad gangen.
- Fordel dejen i 25 mini forme.
- Skær marcipanen ud i små stave, og stik en stav marcipan ned i hver muffinsform.
- Drys evt. med perlesukker eller hassennøddeflager, og bag kagerne ved 200°C i ca. 15 minutter.