Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Hindbær kransekagekugler 14

Vil du lave en anderledes kransekage i år, så prøv disse kransekagekugler med hindbærstøv. De er supernemme, og vil helt sikkert overraske dine gæster.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Sprøjt kransekagemassen ud på et stykke bagepapir i 14 lige store stykker.
  2. Kom lidt vand på dine hænder, og tril de sprøjtede toppe til små runde kugler.
  3. Bag kransekagekuglerne i ca. 8 min. ved 210 grader, indtil de har fået en flot lysebrun farve.
  4. Sæt kransekagekuglerne til afkøling.
  5. Blend frysetørret hindbær, og bland rosa støv sammen med hindbærpulver, så det får et flot shine.
  6. Smelt den hvide overtræk. Tril de afkølede kransekagekugler i hvid overtræk og tril derefter i hindbærpulveret.
  7. Sæt dem til tørre, inden de spises.

Tip

For et anderledes udtryk kan du også blande guldstøv med sukker, og trille kuglerne i det i stedet for hindbærstøv.

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Relateret video

kransekagekugler med hindbær

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften