Hindbær kransekagekugler 14
Vil du lave en anderledes kransekage i år, så prøv disse kransekagekugler med hindbærstøv. De er supernemme, og vil helt sikkert overraske dine gæster.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Sprøjt kransekagemassen ud på et stykke bagepapir i 14 lige store stykker.
- Kom lidt vand på dine hænder, og tril de sprøjtede toppe til små runde kugler.
- Bag kransekagekuglerne i ca. 8 min. ved 210 grader, indtil de har fået en flot lysebrun farve.
- Sæt kransekagekuglerne til afkøling.
- Blend frysetørret hindbær, og bland rosa støv sammen med hindbærpulver, så det får et flot shine.
- Smelt den hvide overtræk. Tril de afkølede kransekagekugler i hvid overtræk og tril derefter i hindbærpulveret.
- Sæt dem til tørre, inden de spises.
Tip
For et anderledes udtryk kan du også blande guldstøv med sukker, og trille kuglerne i det i stedet for hindbærstøv.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.