Marcipan-nougat stykker 20
Her får du opskriften på en ODENSE klassiker, nemlig vores marcipan og nougat stykker, overtrukket med ODENSE Mørk overtræk. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Sæt nougaten i køleskabet i 5-10 min, så den er nemmere at skære.
- Rul marcipanen ud til et rektangel på ca. 20 x 24 cm. Skær nougaten i 5 lige tynde skiver på langs. Læg dem på den ene halvdel af den udrullede marcipan.
- Fold nu den anden side af marcipanen ovenpå, så du danner en nougat sandwich. Skær først sandwichen på langs i to lige store stykker (på ca. 6 cm). Skær herefter 10 stykker på tværs ud af hver stang (på hver ca. 2 cm).
- Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen. Dyp marcipan-/nougatstykkerne enkeltvis med en gaffel.
- Placer de færdige konfektstykker på et stykke bagepapir, og drys med frysetørret hindbær på toppen.
Tip
Find flere konfektopskrifter her.