Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipankugler med julekrydderier og kokos 15

Vil du byde dine gæster på hjemmelavet julekonfekt med et lille twist? Så får du her opskriften på marcipankugler med julekrydderier og kokos. Marcipanen får et drys honningkagekrydderi, som tilfører et dejligt strejf af jul. Derefter er det eneste, du skal gøre, at trille kuglerne, dyppe dem i overtrækket og vende dem i kokos. Det bliver ikke meget lettere. En juleaktivitet, der kan nydes af både børn og voksne.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipanen, honningkagekrydderiet, flormelissen og glukosesiruppen til en ensartet masse.
  2. Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril dem til små kugler.
  3. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket med en gaffel, og tril kuglerne direkte efter i kokosmelet.
  4. Sæt dem på bagepapir, og lad dem sætte sig.

 

Tip

Ønskes en blødere marcipan, kan der tilsættes mere glukosesirup.

Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften