Marcipankugler med julekrydderier og kokos 15
Vil du byde dine gæster hjemmelavet julekonfekt, men gerne med et lille twist, så får du her opskriften på marcipankugler med julekrydderier og kokos. Marcipanen er på forhånd tilsat en nøje afstemt blanding af de skønneste julekrydderier. Det eneste, du skal gøre, er derfor blot at trille kuglerne, dyppe dem i overtrækket og vende dem i kokos. Meget lettere bliver det ikke. En juleaktivitet for både børn og voksne.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 25 g Kokosmel (fint)
-
Vores Marcipan med Julekrydderier er et begrænset produkt som kun er en del af vores sortiment i udvalgte perioder.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril dem til små kugler.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket med en gaffel, og tril kuglerne direkte efter i kokosmelet.
- Sæt dem på bagepapir, og lad dem sætte sig.
Tip
Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her