Mozartkugler med pistacie 20
Her har du en supernem opskrift på pistacie mozart kugler, der består af lækker marcipan, nougat, vores dessertmasse med pistaciesmag og overtrukket med chokolade. En skøn smagskombination for hele familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 20 g Pistacienødder
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Skær nougat på langs i 4 lige tykke stænger.
- Sprøjt dessertmasse med pistaciesmag på to af nougatstængerne, og læg de to andre nougatstænger ovenpå som to nougat-/pistacie-sandwich. Det kan være en fordel at sætte de samlede stænger på frost i 5-10 min. for nemmere at skære og trille dem.
- Skær marcipanen ud i 20 lige store skiver.
- Skær nougat-/pistaciestængerne ud i 10 lige store tern pr. stang.
- Placer et nougat-/pistacietern i midten af en skive marcipan.
- Klem marcipanen om nougat-/pistacieternet, og tril til en kugle.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og dyp marcipankuglerne i overtrækket. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
- Drys med finthakkede pistacienødder, inden overtrækker sætter sig.
Tip
Find flere konfektopskrifter.
Få tips og tricks til temperering af chokolade.