Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 12 anmeldelser

Mozartkugler med pistacie 20

Her har du en supernem opskrift på pistacie mozart kugler, der består af lækker marcipan, nougat, vores dessertmasse med pistaciesmag og overtrukket med chokolade. En skøn smagskombination for hele familien.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær nougat på langs i 4 lige tykke stænger.
  2. Sprøjt dessertmasse med pistaciesmag på to af nougatstængerne, og læg de to andre nougatstænger ovenpå som to nougat-/pistacie-sandwich. Det kan være en fordel at sætte de samlede stænger på frost i 5-10 min. for nemmere at skære og trille dem.
  3. Skær marcipanen ud i 20 lige store skiver.
  4. Skær nougat-/pistaciestængerne ud i 10 lige store tern pr. stang.
  5. Placer et nougat-/pistacietern i midten af en skive marcipan.
  6. Klem marcipanen om nougat-/pistacieternet, og tril til en kugle.
  7. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og dyp marcipankuglerne i overtrækket. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
  8. Drys med finthakkede pistacienødder, inden overtrækker sætter sig.

Tip

Find flere konfektopskrifter.

Få tips og tricks til temperering af chokolade.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften