Konfektromkugler 25
Lav de lækreste små konfektromkugler på marcipan med chokoladestykker og Digistive-kiks. Romkuglerne dekoreres med et tykt lag mørk chokolade, så hver en bid kan høres. Et lækkert stykke konfekt til jul - og andre gode anledninger.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 50 g Digistive-kiks
- 1 tsk Romessens
- 50 g Hindbærmarmelade
- 1 spsk Kakaopulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Kom Digestive-kiksene i en frysepose, og knus dem med en kødhammer.
- Smelt 2/3 del af chokolade chunks eller chokolade knapperne og rør det i marcipanen. Kom det resterende chokolade i og ælt godt sammen.
- Del marcipanen i grove stykker, og ælt stykkerne sammen med de knuste kiks, romessensen, marmeladen og kakaopulveret. Ælt massen godt sammen, og stil den på køl i ca. 1 time.
- Temperér chokoladen som angivet på emballagen.
- Form massen til 25 små kugler. Vend kuglerne i den tempererede chokolade, afdryp en smule, og lad kuglerne størkne på et stykke bagepapir. Opbevar konfekten på køl.
Tip
Romkuglerne kan også trilles i mørke chokoladespåner, krymmel eller dekorationsstøv.
Find flere konfektopskrifter lige her