Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 15 anmeldelser

Saltkaramelkugler 15

Selvom konfekt med saltkaramelsmag næsten lyder for godt til at være sandt har du her en supernem opskrift på lækre konfektkugler med marcipan med saltkaramelsmag. Et perfekt stykke konfekt for hele familien.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril til små kugler.
  2. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket
    i hånden. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
  3. Sæt marcipankuglerne på bagepapir, og lad dem sætte sig. Drys med lidt guldstøv, inden
    overtrækket sætter sig, evt. med en pensel eller tesigte.

Tip

Få tips og tricks til temperering af chokolade.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften