Marcipankugler med julekrydderi 15
Skal du lave julekonfekt med hele familien? Så prøv den her opskrift på de lækreste marcipankugler med smag af honninghjerter. De smager helt igennem af JUL og er den skønneste tilføjelse, til årets line-up af konfekt godter!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 1 brev Honningkagekrydderi
- 30 g Flormelis
- 1 tsk Glukosesirup
- Rørsukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Ælt marcipanen, honningkage krydderiet, flormelissen og glukosesiruppen til en ensartet masse.
- Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril til små kugler.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket i hånden. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
- Sæt marcipankuglerne på bagepapir. Drys med lidt rørsukker, inden overtrækket sætter sig.
Tip
Ønskes en blødere marcipan, kan der tilsættes mere glukosesirup.
Få tips og tricks til temperering af chokolade.
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her