Marcipan-nougat-hindbærroulade 30
Her har du en opskrift på et lidt anderledes stykke konfekt, men som hele familien sagtens kan være med til at kreere. Med få ingredienser kan du nemlig lave de fineste og lækreste konfektroulader med marcipan, nougat og frysetørret hindbær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Halver marcipanen på den lange led, så du får to lige store stykker.
- Rul med en kagerulle marcipanstykkerne ud, så de er 15 cm brede og 20 cm lange.
- Skær nougat ud med en osteskærer i 10 lige tykke skiver, og læg 5 nougatskiver på
hvert marcipanstykke. - Drys frysetørret hindbær ovenpå nougaten (gem noget til pynt).
- Rul hvert marcipanstykke forsigtigt men stramt, så du skaber en roulade.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og pensl på rouladen i et pænt jævnt lag over det hele. Drys med frysetørret hindbær. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
Tip
Se vores store udvalg af konfektopskrifter.
Få tips til, hvordan du tempererer chokolade.
Se vores konditor, Maria Myhre-Mikkelsen, lave 'Marcipan-nougat-hindbærrouladen'