Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

Kransekagestænger 15

Lav supernemt og superhurtigt disse lækre kransekagestænger. Sprøjt kransekagemassen direkte på en bageplade, drej, bag og dekorer med mørk chokolade eller ovetræk. Sværere er det ikke. En nem og ny måde at servere kransekage til nytår eller andre festlige lejligheder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Klip hul på posen med kransekagemassen, og brug tyllen som følger med.
  3. Sprøjt kransekagemassen ud i lange stænger på en bageplade med bagepapir.
  4. Sno dem forsigtigt, og bag dem i ca. 10 min. til de er gyldne. Afkøl kransekagestykkerne på en bagerist.
  5. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og dekorer kransekagestængerne lidt tilfældigt med chokoladen.

Tip

Kransekagerne kan med fordel tilberedes dagen før, de skal serveres.

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften