Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Lækre Chai-the kager 20

Elsker du chai-the? Så er vi sikre på, at du vil være ellevild med de her læke kransekager med chai-the. De er supernemme at lave, og så kræver de færre end 10 ingredienser. Nemmere bliver det næsten ikke, at lave en alternativ kage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • 1,50 dl Sødmælk
  • 3 tsk Sort Chai-te
  • Evt. Stødt Kanel (nellike, kardemomme eller stjerneanis kan også bruges)
  • 50 g Sukker
  • 100 g Rørsukker (groft)
  • 2 tsk Chai-te

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Kog mælk op med the og evt. krydderier (hvis der ønskes kraftigere smag). Lad den trække en halv time, og sigt så the og krydderier fra.
  2. Rør marcipan med sukker. Tilsæt den krydrede mælk lidt ad gangen. Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud med sprøjtepose. Du kan evt. tilsætte lidt æggehvide, hvis der ikke er nok mælk.
  3. Bland rørsukker med 2 tsk. chai the i en skål, og sprøjt små toppe af marcipanen ned i skålen med sukkeret. Flyt toppene over på bageplade med bagepapir og drys med lidt mere af sukkeret.
  4. Bag ved 210°C i ca. 10 min. til de er gyldne.

Tip

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften