Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Kransekagekonfekt med chokoladeganache og peanuts 40

Her har du en opskrift på lækker snack bestående af en kransekagebund toppet med chokolade og peanuts. En himmelsk smagsoplevelse, der får tænderne til at løbe i vand.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Beklæd en lille bradepande (ca. 16 x 22 cm ) med bagepapir, og sprøjt kransekagemassen ud i bunden. Glat overfladen, så hele bunden er dækket.
  2. Bag kransekagebunden ved 200 °C i ca. 14 minutter til den er gylden og sprød.
  3. Hak chokoladen fint. Bring fløden i kog i en gryde. Tag derefter gryden af varmen, og tilsæt chokolade. Rør godt, til chokoladen er helt smeltet.
  4. Hak peanuts, og rør 3/4 af dem i chokoladen.
  5. Hæld chokoladeblandingen hen over kransekagebunden. Drys med resten af de hakkede peanuts, og sæt den koldt, til chokoladen er fast.
  6. Skær ud i mindre stykker og servér.

Tip

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften