Kransekagekonfekt med chokoladeganache og peanuts 40
Her har du en opskrift på lækker snack bestående af en kransekagebund toppet med chokolade og peanuts. En himmelsk smagsoplevelse, der får tænderne til at løbe i vand.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 2 dl Piskefløde
- 100 g saltede Peanuts
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Beklæd en lille bradepande (ca. 16 x 22 cm ) med bagepapir, og sprøjt kransekagemassen ud i bunden. Glat overfladen, så hele bunden er dækket.
-
Bag kransekagebunden ved 200 °C i ca. 14 minutter til den er gylden og sprød.
-
Hak chokoladen fint. Bring fløden i kog i en gryde. Tag derefter gryden af varmen, og tilsæt chokolade. Rør godt, til chokoladen er helt smeltet.
-
Hak peanuts, og rør 3/4 af dem i chokoladen.
-
Hæld chokoladeblandingen hen over kransekagebunden. Drys med resten af de hakkede peanuts, og sæt den koldt, til chokoladen er fast.
-
Skær ud i mindre stykker og servér.
Tip
Se vores store udvalg af kransekager lige her.