Marcipanbrød med abrikos og pistacie 16
Denne opskrift på marcipanbrød er perfekt til dig som gerne vil lave konfekt ud over det traditionelle. Vi har nemlig tilføjet abrikos og pistacie som fyld i marcipanbrødet, hvilket tilsammen giver en dejlig og frisk smag. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Marcipanbrød
- 6 stk. Abrikoser tørret
- 3 stk. mørk Rom
- 30 g Pistacienødder , usaltede
- lidt Flormelis til udruldning
-
Pynt
-
- Pistacienødder , usaltede
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Skær abrikoserne i små stykker og læg dem i blød i rom. Lad dem trække i et par timer. Hak pistacienødderne groft. Ælt marcipan, rom-abrikoserne og pistacienødder sammen til en blød masse. Rul marcipanmassen ud i lidt flormelis til et rektangel på 40x10 cm.
-
Fordel den bløde nougat langs midten og fold marcipankanterne ind over. Tril rullen fast, del den i to og pak dem ind i husholdningsfilm. Læg rullerne på køl i en times tid.
-
Skær de to faste marcipanruller i 8 mindre stykker, som enten overtrækkes med chokolade eller overtræksmarcipan og dekoreres efter fri fantasi.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her