Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Marcipanbrød med abrikos og pistacie 16

Denne opskrift på marcipanbrød er perfekt til dig som gerne vil lave konfekt ud over det traditionelle. Vi har nemlig tilføjet abrikos og pistacie som fyld i marcipanbrødet, hvilket tilsammen giver en dejlig og frisk smag. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær abrikoserne i små stykker og læg dem i blød i rom. Lad dem trække i et par timer. Hak pistacienødderne groft. Ælt marcipan, rom-abrikoserne og pistacienødder sammen til en blød masse. Rul marcipanmassen ud i lidt flormelis til et rektangel på 40x10 cm.
  2. Fordel den bløde nougat langs midten og fold marcipankanterne ind over. Tril rullen fast, del den i to og pak dem ind i husholdningsfilm. Læg rullerne på køl i en times tid.
  3. Skær de to faste marcipanruller i 8 mindre stykker, som enten overtrækkes med chokolade eller overtræksmarcipan og dekoreres efter fri fantasi.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften