Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Marcipanbrød med chokoladechunks 10

Her får du opskriften på klassiske marcipanbrød med knasende chokolade chunks i, som giver et dejligt tvist til den klassiske konfekt.

Du kan også bruge de små chokolade chunks i cookies, muffins og chokoladekager

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt ca. 80 gram chokolade chunks i marcipanen og del den i 10 lige store stykker.
  2. Rul marcipanen til små stænger på ca. 7 cm. i længden.
  3. Hak de sidste 20 g chokoladechunks fint og bland lidt rosa støv i. Det giver lidt ekstra fin pynt til dit marcipanbrød. 
  4. Temperér chokoladen over vandbad eller i mikroovnen (se vejledning under tips og tricks lige her).
  5. Dyp derefter marcipanbrødene i den tempererede chokolade og sæt dem på et stykke bagepapir.
  6. Inden chokoladen når at tørre helt, drysses toppen af marcipanbrødet med de hakkede rosa chokoladechunks.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften