Marcipanbrød med nougat og karamelfudge 20
Lav dine egne lækre marcipanbrød med nougat og karamelfudge. Pensl eventuelt de færdige marcipanbrød med bronzestøv for at skabe endnu mere wauw-effekt. Opskriften på disse hjemmelavede marcipanbrød er blevet en ODENSE-klassiker og en stor forbrugerfavorit ved juletid.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Sæt nougaten i køleskabet i 5-10 min., så den er nemmere at udskære.
- Rul marcipanen ud til et rektangel på ca. 20 x 12 cm.
- Skær nougaten i 5 lige tynde skiver på langs, og læg skiverne oven på marcipanen.
- Fordel karamelfudgen på toppen af nougaten. Tryk fudgestykkerne ned i nougaten, så de ikke falder af, når konfekten dyppes i overtrækket.
- Halvér marcipanstykket på langs, så du har to baner på ca. 20 x ca. 6 cm. Skær så, på tværs af de to baner, så hvert marcipanbrød bliver ca. 2 x 6 cm.
- Smelt de mørke overtræksknapper i mikroovn eller over vandbad, og dyp marcipanstykkerne enkeltvis i overtrækket, og sæt dem på et stykke bagepapir.
- Når overtrækket er størknet, pensles overfladen med bronzestøv.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her