Værtindens marcipanbrød 10
Her får du opskriften på marcipanbrød, der er lidt bedre end de sædvanlige. Vi har nemlig tilføjet pistacie og Amaretto likør, som giver den helt rigtige julesmag! Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 50 g Pistacienødder , usaltede (andre typer nødder kan også anvendes)
- 1 spsk Amarettolikør
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
2/3 del af pistacienødderne æltes sammen med marcipan og Amaretto likør. Massen deles i 10 stykker, der formes til aflange brød, og trykkes til en trekantet form.
-
Mørk og/eller hvid overtræk smeltes, og marcipanbrødene overtrækkes i bunden, og afkøles. Herefter dyppes i eller pensles marcipanbrødet med smeltet overtræk 2 gange . Sidste gang pyntes der med pistacienødder, inden overtrækken størkner.
Tip
Kan pakkes i æske, og opbevares køligt ved 14-16 ° C i ca. 3 uger.
Find flere konfektopskrifter lige her