Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipandrømme med hindbær og pistacie 40

Skønne marcipandrømme med hindbær og pistacie, til dig der vil have konfekt udover det sædvanlige. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rist hasselnødderne i ovnen i ca. 10 min. ved 170° C eller rist dem på en pande.
  2. Imens de køler af, pulveriseres de frysetørrede hindbær og pistacienødderne - f.eks. i en morter - og fyldes i hver sin pose.
  3. Afskal hasselnødderne så godt som muligt. Tryk et lille stykke marcipan flad i hånden, pak hasselnødden ind og rul den til en fin lille kugle. Tag nogle af kuglerne og ryst dem i posen med de frysetørrede hindbær. Forsæt til alle kuglerne har et fint lyserødt lag.
  4. Smelt chokoladen og dyp kuglerne heri. Inden kuglerne størkner helt, drysses de med pistacienødder

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften