Marcipandrømme med hindbær og pistacie 40
Skønne marcipandrømme med hindbær og pistacie, til dig der vil have konfekt udover det sædvanlige. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 35 g Hasselnødder
- 30 g Pistacienødder usaltede og uden skaller
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rist hasselnødderne i ovnen i ca. 10 min. ved 170° C eller rist dem på en pande.
-
Imens de køler af, pulveriseres de frysetørrede hindbær og pistacienødderne - f.eks. i en morter - og fyldes i hver sin pose.
-
Afskal hasselnødderne så godt som muligt. Tryk et lille stykke marcipan flad i hånden, pak hasselnødden ind og rul den til en fin lille kugle. Tag nogle af kuglerne og ryst dem i posen med de frysetørrede hindbær. Forsæt til alle kuglerne har et fint lyserødt lag.
-
Smelt chokoladen og dyp kuglerne heri. Inden kuglerne størkner helt, drysses de med pistacienødder
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her