Karamelbrød 8
Denne skønne juleopskrift er nem at lave og tager kun 30 min. Opskriften giver kun 8 stykker, men hvis du bliver lige så vild med karamelbrødene, som vi er, kan du fordoble eller tredoble opskriften. Du kan også vælge at bruge mørk eller lys chokoladeovertræk til de små marcipanbrød. Hvis du bruger chokolade i stedet for overtræk, skal chokoladen tempereres, inden karamelbrødene dyppes heri. Få vores tips til,h vordan du tempererer chokolade under Tips og Tricks
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 50 g Flormelis
- 0,25 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Brun flormelis på en pande, lad sukkeret smelte og kom fløde i. Ælt blandingen med 50 g marcipan.
-
Del resten af marcipanen i 8 stykker og form små brød. Tryk dem flade på midten og fordel karamelmassen ovenpå. Dyp brødene i smeltet hvid overtræk.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her