Pistaciebrød 32
Disse skønne og super nemme marcipanbrød bliver smukke, rustikke og helt grønne af de afskallede pistacier. Vælg de helt grønne pistacienødder, uden hinde, for det flotteste resultat. Kan du ikke skaffe dem, så lav opskriften med de andre, det smager fantastisk selvom farven ikke er så grøn.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
- 50 g grønne, usaltede Pistacienødder
- 3 tsk fint revet Limeskal (fra usprøjtet lime)
- 4 spsk Limesaft
- Lidt hakkede, usaltede Pistacienødder til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Hak pistaciekernerne i en foodprocessor eller en minihakker til de er fint hakkede.
- Ælt pistacier, marcipan, limeskal og limesaft sammen.
- Kom flormelis i efter smag og til konsistensen er fin. Sæt massen koldt.
- Del massen i ca. 32 stykker og tril små marcipanbrød.
- Smelt hvid overtræk eller chokolade, og overtræk de små marcipanbrød. Drys dem med hakkede pistacier og lad overtrækket sætte sig. Servér marcipanbrødene kolde.
Tip
Du kan også give brødene lidt lemoncello (italiensk citronlikør). Opbevar konfekten i køleskab i op til 2 uger.
Find flere konfektopskrifter lige her