Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
7,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Chokolade-lakridskugler 30

December måned er fyldt med en masse gode sager, men nogle gange har man brug for, at der skal være lidt fornyelse. Så hvorfor ikke lave denne skønne chokolade-lakridskugleopskrift, som bruger noget af det traditionelle fra julen som chokolade og marcipan, men også tilfører noget nyt; lakrids. Opskriften giver 30 små kugler, så der er nok til dig og hele familien!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Chokoladecreme: Fløden koges op, hældes over den hakkede chokolade, og røres sammen. Sættes på køl i mindst 6 timer - gerne natten over.
  2. Rør marcipan og en passende mængde chokoladecreme sammen og smag massen til med 2 tsk. lakridspulver.
  3. Tril ca. 30 små kugler og tril dem derefter i en blanding af kakao og 1 spsk. lakridspulver.
  4. Opbevar kuglerne tørt og køligt, mindst 1 time inden servering.

Tip

Konfekten holder sig fint i op til en uge.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften