Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Konfekt som Risengrød 8

Opskriften er udviklet af @fillosophie, som er en af vores dygtige ambassadører. Du kan se mange flere inspirerende kreationer og teknikker i hendes konfektunivers på Instagram.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Risengrøden

  1. Rul et lille stykke nougat til en kugle, og rul den herefter i kokos.
  2. Skær et stykke marcipan, tryk det fladt og placer nougatstykket i midten. Klem marcipanen om nougaten, og tril til en kugle.
  3. Form "grødskålen" med dine fingrespidser ved at trykke kuglen lidt ind i bunden og flad på toppen.
  4. Skær et snit langs kanten hele vejen rundt med modelleringsværktøj eller en skarp kniv, så du laver skålens kant.
  5. Kom lidt smeltet hvid overtræk på toppen af skålen, og dyp i kokos. Drys herefter toppen med kanelsukker.
  6. Dyp den gule pastelperle i lidt hvid overtræk, og kom den på toppen af risengrøden som en smørklat. 

Skeen

  1. Rul en oval på 2.5 mm i den brune fondant og uddyb den ene ende med modelleringsværktøj eller andet småt og rundt.
  2. Kom en smule mørk overtræk nederst på siden af din risengrød og placer skeen herved. 

Tip

Relateret video

Se, hvordan @fillosophie laver en lækker skål konfekt som risengrød.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften