Konfekt som Risengrød 8
Opskriften er udviklet af @fillosophie, som er en af vores dygtige ambassadører. Du kan se mange flere inspirerende kreationer og teknikker i hendes konfektunivers på Instagram.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- 0,50 dl Kokosmel
- 1 spsk Kanelsukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Risengrøden
- Rul et lille stykke nougat til en kugle, og rul den herefter i kokos.
- Skær et stykke marcipan, tryk det fladt og placer nougatstykket i midten. Klem marcipanen om nougaten, og tril til en kugle.
- Form "grødskålen" med dine fingrespidser ved at trykke kuglen lidt ind i bunden og flad på toppen.
- Skær et snit langs kanten hele vejen rundt med modelleringsværktøj eller en skarp kniv, så du laver skålens kant.
- Kom lidt smeltet hvid overtræk på toppen af skålen, og dyp i kokos. Drys herefter toppen med kanelsukker.
- Dyp den gule pastelperle i lidt hvid overtræk, og kom den på toppen af risengrøden som en smørklat.
Skeen
- Rul en oval på 2.5 mm i den brune fondant og uddyb den ene ende med modelleringsværktøj eller andet småt og rundt.
- Kom en smule mørk overtræk nederst på siden af din risengrød og placer skeen herved.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her