Konfektkringler 8
Lav nemt og hurtigt de fineste konfektkringler af marcipan. Undersiden af kringlerne er dyppet i mørk overtræk (eller tempereret mørk chokolade), og på toppen har de fået et drys perlesukker. Et dekorativt stykke konfekt, som både børn og voksne kan hygge sig med at lave. Opskriften er udviklet af @fillosophie, som er en af vores dygtige ambassadører.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
- Perlesukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rul en tynd pølse af marcipanen del den i 8 lige store stykker, og form stykkerne til 8 kringler.
- Smelt de mørke overtræksknapper (/temperér de mørke chokoladeknapperne) i mikroovn eller over vandbad, og dyp undersiden af kringlerne i overtrækket, og lad dem tørre på et stykke bagepapir.
- Tryk forsigtigt perlesukker ned i marcipanen som pynt.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her