Røde marcipannissehuer med nougat og hvid overtræk 15
Søde små marcipannissehuer med nougat og hvid chokolade er den perfekte konfekt at lave sammen med børn. De røde nissehuer vil helt sikkert skabe julestemning og julehygge for hele familien. Nissehuerne er lavet af rød figurmarcipan med smag af jordbær/rabarber, og inden i er der et dejligt stykke nougat. Kanten på nissehuen laves med hvid overtræk og kokosmel. Måske bliver de børnenes favorit konfekt?
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
200 g Rød Figurmarcipan med jordbær-rabarbersmag 200 g - Bedst før d. 05.12.2024 Eller rød overtræksmarcipan
- 1 dl Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Skær nougaten i 15 små tern, læg dem på en tallerken med bagepapir, og sæt den i fryseren i 15 minutter.
- Del figurmarcipanen i 15 lige store stykker.
- Tryk marcipanstykkerne let flade, og læg et stykke kold nougat på midten. Luk marcipanen omkring nougaten, og form dem til små nissehuer.
- Smelt den hvide overtræk i en skål over vandbad eller i mikroovnen. Hæld kokosmel i en lille skål. Dyp den brede ende af nissehuerne i hvid overtræk, og dyp dem herefter i kokosmel. Fastgør en lille hvid sukkerkugle i toppen af nissehuerne med en lille prik chokolade. Pensl dem med rosa støv.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her