Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Kokosmarcipanstænger 15

Mangler du en nem og lækker opskrift på konfekt med kokossmag? Så er denne lige noget for dig! Perfekt til Bounty-elskeren - de hjemmelavede kokosstænger smager fantastisk og ser flotte ud. Og det bedste? Det tager kun 25 minutter at lave dem. Følg opskriften herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Kokosstænger

  1. Ælt marcipan og kokos sammen, og del kokosmarcipanen i 15 lige store stykker. Rul stykkerne til tynde stænger på ca. 8 cm.
  2. Temperér den mælkechokoladen over vandbad eller i mikroovnen (se vejledning her.).
  3. Rul kokosstængerne i den tempererede chokolade. Chokoladen kan også pensle på.
  4. Inden chokoladen tørrer, sættes evt. et stykke ODENSE Choko-karamelkugle i den ene ende af kokosstangen.

Tip

  1. Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
  2. Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Ryst de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler.

Find flere konfektopskrifter lige her

 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften