Kokosmarcipanstænger 15
Mangler du en nem og lækker opskrift til konfekt med smag af kokos? Så er den her til dig! Vores kokosstænger ser ikke kun flotte ud, men smager også skønt. Desuden tager det tager det ikke mere end 25 min. at lave. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
- 35 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Ælt marcipan og kokos sammen, og del kokosmarcipanen i 15 lige store stykker. Rul stykkerne til tynde stænger på ca. 8 cm.
- Temperér den lyse chokolade over vandbad eller i mikroovnen (se vejledning under tips og tricks).
- Rul kokosstængerne i den tempererede chokolade. Chokoladen kan også pensle på.
- Inden chokoladen tørrer, sættes evt. et stykke ODENSE Choko-karamelkugle i den ene ende af kokosstangen.
Tip
- Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
- Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Rul de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler.
Find flere konfektopskrifter lige her