Fudge med marcipan 40
I den nedstående opskrift guider vi dig igennem fremstillingen af fudge med marcipanstykker og tranebær. Fudge stammer oprindeligt fra slutningen af det 19. århundredes Amerika og siges at være blevet til ved et tilfælde. I denne opskrift giver tranebærrene en smagskontrast, der bare gør fudgen fantastisk!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 80 g Tranebær
- 400 g Kondenseret mælk
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Kom bagepapir i en firkantet form (28x26 cm).
-
Hak tranebærrene og skær marcipanen ud i små stykker.
-
Kom den kondenserede mælk i en gryde og varm den stille og roligt op (Det må ikke koge!).
-
Tag gryden af blusset og tilføj hakket chokolade. Rør rundt til chokoladen er smeltet.
-
Kom tranebær og marcipan i massen.
-
Hæld fudgen i formen og tryk den lidt ud.
-
Lad fudgen køle helt af, inden den skæres i firkanter. Du kan komme den i køleskabet i en times tid for at fremskynde processen.
Tip
Opbevar i en lufttæt beholder.
Fudgen behøver ikke at opbevares på køl.
Find flere konfektopskrifter lige her