Marcipansnitter 50
Denne juleopskrift er et must, når julekonfekten skal laves! Marcipansnitterne er en klassiker i de fleste hjem i julen, men denne nemme opskrift giver marcipansnitterne et fornyende farverigt twist. Hvis du også synes, at marcipansnitterne skal have et andet udseende, kan du f.eks. vælge marcipan i andre farver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hvid og rød marcipan rulles ud i en firkant i samme størrelse, til ca. 5 mm tykkelse. Placer den røde marcipan ovenpå den hvide marcipan og halver firkanten i 2 lige store stykker.
-
Rul den grønne marcipan ud, og placer den ovenpå den ene røde halvdel. Læg den anden halvdel med rød og hvid marcipan ovenpå den grønne marcipan
-
Brug evt. en smule vand så lagene klistrer sammen.
-
Rul en smule med en kagerulle, så det får en tykkelse på ca. 2 cm.
-
Skær i baner af 2 cm. Banerne lægges forskudt af hinanden og skæres som ruder.
Tip
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her