Julekrydrede marcipansnitter 20
Denne juleopskrift er et must, når julekonfekten skal laves! Marcipansnitterne er en klassiker i de fleste hjem i julen, men denne nemme opskrift giver marcipansnitterne et fornyende krydret twist. Foretrækker du en anden chokolade end den mørke, som er anvendt i denne opskrift, kan du med fordel vælge at bruge lys chokolade. Hvis du også synes, at marcipansnitterne skal have et andet udseende, kan du f.eks. vælge at give marcipanen en lækker rød eller grøn farve med frugtfarve.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 1 spsk Chai-te
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør marcipan, smeltet chokolade og chai sammen og sæt det køligt. Tril 150 g marcipan til en lang pølse, læg den på et stykke bagepapir og tryk den en anelse flad. Skær nougaten til og læg den oven på marcipanen så overfladen er dækket.
-
Tril chaimarcipanen til en pølse på samme længe, tryk den så den har samme bredde. Læg marcipanen oven på nougaten, tryk og pak den stramt sammen i bagepapiret.
-
Læg den i køleskabet i mindst 1 time. Skær siderne til og skær den i snitter. Opbevar snitterne koldt.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her