Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Chili-nougatkonfekt 25

Her får du opskriften på en lækker chili-nougatkonfekt, til dig som godt kan lidt en kombination af det stærke og søde. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Riv nougaten groft, og bland med chili, kanel og appelsinskal. Kom den bløde masse i en form (ca. 14 x 10 cm), så den er ca. 2 cm i højden, og sæt herefter i fryseren i ca. en halv time.
  2. Skær den herefter i kvadrater, og sæt den i køleskab indtil stykkerne overtrækkes med smeltet overtræk eller chokolade.
  3. Drys med guldstøv, så konfekten bliver helt uimodståelig.

Tip

Husk, at når nougat skal rives, skal den altid være helt kold.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften