Chili-nougatkonfekt 25
Her får du opskriften på en lækker chili-nougatkonfekt, til dig som godt kan lidt en kombination af det stærke og søde. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- Fintrevet Appelsinskal af 4 økologiske appelsiner
- 1 knsp. knust Chili efter smag
- 0,50 tsk stødt Kanel
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Riv nougaten groft, og bland med chili, kanel og appelsinskal. Kom den bløde masse i en form (ca. 14 x 10 cm), så den er ca. 2 cm i højden, og sæt herefter i fryseren i ca. en halv time.
-
Skær den herefter i kvadrater, og sæt den i køleskab indtil stykkerne overtrækkes med smeltet overtræk eller chokolade.
-
Drys med guldstøv, så konfekten bliver helt uimodståelig.
Tip
Husk, at når nougat skal rives, skal den altid være helt kold.
Find flere konfektopskrifter lige her