Kokosmarcipan med nougat 18
Vores opskrift på kokosmarcipan med nougat er nem at tilgå, så kan du invitere familien eller vennerne over til julehygge. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 35 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Halvér nougaten på den lange led (du skal kun bruge den ene halvdel på 75 g). Skær 18 små nougat-firkanter ud af stangen.
- Ælt marcipan og kokos sammen, rul kokosmarcipanen ud, og skær 18 lige store stykker.
- Pak nu hvert stykke nougat ind i kokosmarcipan, og tril til kugler.
- Temperer den mørke chokolade over vandbad eller i mikroovnen (se vejledning under Tips og Tricks).
- Dyp eller tril marcipankuglerne enkeltvis i den tempererede mørke chokolade, og sæt
dem på et stykke bagepapir. - Når chokoladen er tør, trilles marcipankuglerne i guldstøv.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her