Lakrids marcipankugler med hindbær 14
Mangler du inspiration til konfekt lidt ud over det traditionelle? Så er denne opskrift helt perfekt - her får du nemlig lækre lakrids marcipankugler med hindbær. De er både utrolig flotte og smager himmelsk. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
-
Konfektkugler med lakrids og hindbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Ælt ca. 10 gram frysetørret hindbær ind i lakrids-marcipanen. Del den herefter i 14 lige store stykker og tril dem til små kugler.
- Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen. Rul marcipankuglerne enkeltvis i den hvide overtræk. Læg dem på et stykke bagepapir. (Gentag evt. denne proces en ekstra gang, inden du pynter, for at få et tykkere lag chokolade).
- Inden chokoladen tørrer helt, drysses marcipankuglen med lidt lakridsknas og frysetørret hindbær.
Tip
Lad børnene trille og pynte
Her Tips og Tricks kan du se, hvordan marcipan rulles i chokolade mellem hænderne.
Find flere konfektopskrifter lige her