Hindbær- og lakridskonfekt 24
Denne lækre juleopskrift på hindbær- og lakridskonfekt er en skøn tilføjelse til de traditionelle julekonfekter. Hindbær- og lakridssmagen komplimenterer hinanden rigtig godt sammen med marcipanen. Opskriften er rigtig nem, og man står med 24-28 små marcipanbrød, når man er færdig, som kan holde op til 14 dage i korrekt opbevaring.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Ælt marcipan, lakrids knas og tørrede hindbær sammen. Form ca. 24-28 små marcipanbrød.
-
Smelt chokoladen over vandbad. Overtræk de små marcipanbrød og drys med tørrede hindbær.
-
Lad overtrækket sætte sig og servér.
Tip
De små marcipanbrød kan holde sig i op til 14 dage i en tætlukket bøtte et køligt sted.
Find flere konfektopskrifter lige her