Trøffelkugler 25
Gør dine juletrøffelkugler lidt ekstra lækre med marcipan og tørret frugt. Den marcipan giver juletrøffelkuglerne en dejlig mandelsmag, imens de tørrede frugterne tilfører konfekten et friskt pust. Trøffelkuglerne overtrækkes med tempereret chokolade og kan derefter pyntes med guldstøv, der får julekonfekten til at se ekstra lækker ud.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 50 g Smør
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smeltet chokolade blandes med nougat. Når chokolade/nougatmassen er ca. 35 ° C, blandes den med smør, og massen røres til den er ensartet. Lad skålen stå på køkkenbordet til dagen efter.
-
Kuglerne formes med 2 teskeer, og rulles derefter i chokoladespåner. Trøffelkuglerne opbevares på køl i en kagedåse til servering.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her