Pistacie og kokoskugler 30
Pistacie og kokoskugler med et twist af limesmag og i en flot grøn farve. Til opskriften kan du vælge at bruge almindelig mørk chokolade. Bruger du chokolade i stedet for overtræk, skal du huske at temperere chokoladen for at få den flotte overflade. Til slut pyntes den overtrukne konfekt med fint hakkede pistaciekerner, for at give julekonfekten lidt ekstra pistaciesmag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 125 g Kokosmel
- 1 tsk Limeskal
- 0,25 dl Limesaft
- 50 g Pistaciekerner
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør dessertmassen med kokos, limesaft og limeskal. Tril kugler eller lav små kokosbrød af massen og sæt den koldt i mindst 1 time.
-
Smelt overtræk over vandbad.
-
Hak pistaciekernerne fint, gerne i en kaffekværn eller en minihakker. Overtræk konfekten, drys med pistacier og sæt dem i køleskab indtil brug.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her