Jule trøffelkugle 20
Gør dine juletrøffelkugler lidt ekstra lækre med marcipan og tørret frugt. Marcipan giver juletrøffelkuglerne en dejlig mandelsmag, imens de tørrede frugterne tilfører konfekten et friskt pust. Trøffelkuglerne overtrækkes med tempereret chokolade og kan derefter pyntes med guldstøv, der får julekonfekten til at se ekstra lækker ud.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 60 g tørrede Figner
- 60 g tørrede Abrikoser
- 50 g Smør
- 2 spsk Kakao
- 30 g Flormelis
- 20 g Mandelsplitter
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hak de tørrede frugter i små tern.
-
Bland alle ingredienserne sammen, og stil på køl i ca. en time.
-
Tril små kugler af massen, og dyp i tempereret chokolade eller overtræk.
-
Pynt til sidst kuglerne med f.eks. guldstøv.
Tip
Se evt. hvordan du tempererer chokolade under Tips og Tricks
Find flere konfektopskrifter lige her