Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Nem marcipankonfekt 18

Denne opskrift på nem marcipankonfekt er en klassiker til jul. Vil du gerne prøve opskriften med andet chokolade, kan du finde både mælkechokolade og hvid chokolade i vores webshop. Julekonfekten er en skøn eftermiddagssnack til kaffen hele året men specielt i december måned.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipanen skæres ud i 18 stykker, og dyppes i tempereret chokolade. Se hvordan du tempererer chokolade her.
  2. Inden chokoladen størkner helt, pyntes konfekten efter fri fantasi. Her har vi pyntet med en mandel på toppen. 

Tip

I stedet for at temperere chokoladen, kan du også bruge mørk overtræk, som blot skal smeltes i et vandbad eller i mikroovnen. Læs mere om forskellen mellem chokolade og overtræk her.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften