Bagt konfekt med fyld 30
Denne skønne julekonfektsopskrift tager under 1 time at lave og kan laves i 4 forskellige versioner. Marcipanen kan laves med eller uden kakao, og vi har foreslået 2 forskellige slags fyld som gør denne julekonfekt super lækker. Til slut kan man vælge at pynte konfekten med f.eks. flormelis eller mandelflager og kakaodrys.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Lys konfekt, 15 stk.
- 100 g Sukker
- 1 tsk Honning
- 1 stk. Æggehvide (á 36 g/stk)
-
Mørk konfekt, 15 stk.
- 5 g Kakao
- 100 g Sukker
- 1 tsk Honning
- 1 stk. Æggehvide
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Marcipan, sukker og honning arbejdes sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
- Formes til kugler med fyld, og bages ved 180° C i 15-17 minutter.
2 ideer til fyld og dekoration:
- 1 amarenabær placeres i hver kugle, og drysses med flormelis
- Marcipanen blandes med hakket chokolade, rulles i mandelflager, og drysses med kakao.
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her