Bagt konfekt med fyld 30
Denne skønne julekonfektsopskrift tager under 1 time at lave og kan laves i 4 forskellige versioner. Marcipanen kan laves med eller uden kakao, og vi har foreslået 2 forskellige slags fyld som gør denne julekonfekt super lækker. Til slut kan man vælge at pynte konfekten med f.eks. flormelis eller mandelflager og kakaodrys.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Lys konfekt, 15 stk.
- 100 g Sukker
- 1 tsk Honning
- 1 stk. Æggehvide (á 36 g/stk)
-
Mørk konfekt, 15 stk.
- 5 g Kakao
- 100 g Sukker
- 1 tsk Honning
- 1 stk. Æggehvide
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Bagt konfekt
- Marcipan, sukker og honning arbejdes sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
- Forme til kugler med/omkring det valgte fyld, og bag ved 180° C i 15-17 minutter.
2 ideer til fyld og dekoration:
- Placer et amarena kirsebær i hver kugle, og drys med flormelis (eller)
- Bland marcipanen med hakket chokolade, rul i mandelflager, og drysses med kakao (før bagning).
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her