Konfekttrilogi 30
Vores skønne konfekt trilogi består af en lækker chokoladebund og tre forskellige slags fyld i form af kakaomarcipan, marcipan og nougat. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Chokoladebund
- 50 g Mandelflager
-
3 slags fyld
- 1 tsk Kakao
- 3 dråber Vand
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Chokoladebund:
- Mandelflagerne ristes gyldne i ovn eller på en pande.
- Hakket nougat og chokolade smeltes over vandbad, og blandes med de ristede mandelflager.
- Massen smøres ud i 15x15 cm på et stykke bagepapir, og afkøles. Efter afkøling deles pladen i 5 stænger.
Fyld:
- 100 g marcipan æltes med kakao og 3 dråber vand
- Kakaomarcipan, marcipan og nougat deles hver i 5 portioner og rulles ud i 15 cm lange stænger. 3 forskellige stænger placeres på bundene med nougat på toppen (se foto).
- Overtrækkes til sidst med tempereret mørk chokolade.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her