Sværhedsgrad
Arbejdstid
35 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
35 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Konfekttrilogi 30

Vores skønne konfekt trilogi består af en lækker chokoladebund og tre forskellige slags fyld i form af kakaomarcipan, marcipan og nougat. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Chokoladebund:
  1. Mandelflagerne ristes gyldne i ovn eller på en pande.
  2. Hakket nougat og chokolade smeltes over vandbad, og blandes med de ristede mandelflager.
  3. Massen smøres ud i 15x15 cm på et stykke bagepapir, og afkøles. Efter afkøling deles pladen i 5 stænger.
Fyld:
  1. 100 g marcipan æltes med kakao og 3 dråber vand
  2. Kakaomarcipan, marcipan og nougat deles hver i 5 portioner og rulles ud i 15 cm lange stænger. 3 forskellige stænger placeres på bundene med nougat på toppen (se foto).
  3. Overtrækkes til sidst med tempereret mørk chokolade.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften