Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hjemmelavet crunchy chokolade 25

Denne lækre juleopskrift er et genialt alternativ til den traditionelle kiksekage, og den er perfekt til dig, der elsker nougat! Her i opskriften smeltes nougat og chokoladen sammen. Herefter røres kiksen forsigtigt i, og det hele puttes i formen. Denne hjemmelavede crunchy chokolade kan også laves med tørret frugt eller nødder for at give den et lille twist. Nødderne kan også drysses på toppen som pynt, inden chokoladen stilles på køl.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Crunchy chokolade

  1. Smelt nougat og lys chokolade sammen over vandbad (lad vandet koge, og sluk for varmen, før chokolade og nougat kommes i skålen).
  2. Tilsæt små stykker kiks, og rør forsigtigt rundt.
  3. Hæld chokolademassen i en form foret med bagepapir.
  4. Sæt på køl i 2 timer, og skær derefter ud i små chokoladestykker.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften